Chickslovefood, het skinny six kookboek

Hoewel tegenwoordig veel recepten op het internet te vinden zijn, heeft het ook wel iets om fijne recepten gebundeld te hebben in 1 boek.
Chickslovefood kende ik natuurlijk al van hun eigen website. Het spreekt mij vooral aan dat de recepten makkelijk, gezond en vernieuwend zijn. Dat alle recepten in dit boek maximaal 6 ingrediënten bevatten is natuurlijk ook heel fijn.
Het kookboek is opgedeeld in onderstaande hoofdstukken en bevat ruim 70 recepten.

  • Chicklovefood, Six & Skinny
  • Skinny eetdagboek van de chicks
  • Ontbijt
  • Lunch
  • Tussendoortjes
  • Diner
  • Borrel
  • Skinny Sinners
  • Dankwoord
  • Index

Erg handig voor als je niet weet wat je wilt eten als bijvoorbeeld ontbijt. Even door het hoofdstuk ontbijt bladeren en je hebt voldoende inspiratie.

Ik moet zeggen dat ik dit kookboek vooral gebruik ter inspiratie van soortgelijke gerechten. De meeste gerechten kun je makkelijk aanpassen met wat je in huis hebt, waardoor het ook weer iedere keer anders smaakt. Een groot voordeel van de simpliciteit. Mijn feest favoriete recept is een paprikasaus voor over visrolletjes. Deze saus maak ik heel vaak en doe ik ook vaak door de lasagne of pasta, heerlijk!

One thought on “Chickslovefood, het skinny six kookboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *