Nivea créme, het blauwe blikje

DSCN1242.JPG

Een paar jaar geleden hoorde ik voor het eerst dat het welbekende Nivea in blikje door sommigen dagelijks gebruikt werd. Het zou hele positieve effecten hebben voor je gezicht en voor je lichaam.
Het is logisch dat een droge huid ook wat meer rimpels heeft en er misschien wat minder sprankelend uitziet. Nivea zorgt sowieso voor de benodigde hydratatie.

Ongeveer een jaar geleden begon ook ik met het smeren van nivea. Ik kocht het grootst vindbare blik en smeerde mijn hele lichaam én gezicht in. Op mijn lichaam vond ik het maar een beetje lastig, toch niet handig om zo in bed te stappen. Maar Ik gebruik het nog steeds bijna iedere avond op mijn gezicht. Ik smeer het lekker dik op, en ’s morgens is het volledig ingetrokken. De volgende ochtend voelt mijn gezicht zacht, verzorgd en voor de verandering niet droog. Nog een positief dingetje, mijn make-up brengt veel mooier en gelijkmatiger aan.

 

One thought on “Nivea créme, het blauwe blikje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *