B-day tag


Speciaal voor deze dag maakte ik mijn eigen B-day tag!

Zo oud ben ik geworden:
Vandaag ben ik 26 jaar geworden. En het slaat nergens op, maar ik vind dat best wel een dingetje. Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat leeftijdsgenoten soms al twee kinderen hebben, getrouwd en zelfs gescheiden zijn.

Dit eet ik het liefst op mijn verjaardag:
Mij kun je altijd blij maken met een (gemengde) fruitvlaai. Verder doet de koekjestaart het ook altijd heel goed.

Dit drink ik het liefst op mijn verjaardag:
Ik drink geen alcohol, dus dat valt al af. Ik denk dat ik dan zou kiezen voor een blikje cola light. Wel belangrijk dat het in een blikje zit trouwens (maakt echt verschil).

Dit staat bovenaan mijn wishlist:
Een glazen drinkfles, liefst niet te zwaar. In plastic flesjes gaat toch al snel een vies smaakje zitten en daarbij heb ik het gevoel alsof die nooit écht schoon zijn.

Als je geen cadeautje weet, kun je mij hier altijd mee mee maken:
Een oogschaduw palette met neutrale kleuren, een boeken cadeaubon, een geurkaars of losse thee.

Wel lief, maar hier maak je mij wat minder blij mee:
Een parfum vind ik toch wel erg persoonlijk. Ik heb wel eens parfum cadeau gekregen en gelukkig vond ik die heerlijk. Maar het zou zonde zijn als de geur niet mijn ding was.

Mijn favoriete verjaardagsherinnering:
Volgens mij was ik 16 geworden en ik had heel veel vrienden uitgenodigd op mijn verjaardag. Een deel van de benedenverdieping was ‘afgesloten’ met een gordijn en de tafel stond vol met hapjes. Een beamer liet verschillende videoclips op de muur zien en in de ruimte ernaast stond een flipperkast en wat andere spellen. Ik had het ontzettend naar mijn zin die dag en heb mij écht jarig gevoeld!

Wat is jouw favoriete verjaardagsherinnering?

2 thoughts on “B-day tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *